Meditáció

A meditáció szavakon túli imádság, miközben nyitottak vagyunk, elcsendesedünk, mozdulatlanul tudatában vagyunk a világunkban és a testünkben ébredő teremtő erőknek, és folyamatoknak, melyeknek ebben a nyugalmi állapotban tudunk lehetőséget adni arra, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljanak. Amikor életünk részévé tesszük ezt a bölcsességet, és hálásak vagyunk mindenért ami életünkben jelen van, lehetővé tesszük, hogy egyetlen teremtő forrássá olvasszuk össze gondolatainkat, érzéseinket, érzelmeinket, és megváltoztatva életszemléletünket, azt érezzük, hogy a csoda már meg is történt az életünkben, meghallgattak minket. Nem a könyörgés, a kimondott szó ami eljuttat az eredményhez, hanem az a létállapot ami felidéződött benned, a kép által amit kiküldtél vágyadként a Mindenségben. A tér az érzelmeidre reagál és arra, ki vagy te, ruházd fel hát hatalommal választásaid azzal, hogy a pozitív élményekre fókuszálsz és arra amire vágysz, és egyszerűen elvezet a várva várt eredményhez.
Ezen az estén a hálámat szeretném kifejezni mindenért amim van és azért amitől megmentettek, és érzem ahogy az érzés átjárja a szívemet és a gyomromban kellemes, bizsergésként jelenik meg, mely felszabadító is egyben, mert a hála megemelkedettségben tart és összeköt az egységgel.
Az elengedéseim sorát azon érzéseimmel kezdem, melyek akadályai önmagam megélésének. Elengedem az irigységet, mert nekem is jár mindaz ami másoknak megvan, hisz a bőség kosarából jut mindenkinek. Elengedem a haragomat, melyet akkor érzek mikor nem az történik amit szeretnék és ilyenkor elvesztem a kapcsolatom a felettes énemmel, megfeledkezve arról, hogy minden ami történik tanít engem, hagyjam, hogy megtörténjen, ne állítsam meg a folyamatot az ítélkezésemmel, amit szintén az elengedéseim sorába helyezek. Elengedem a fájdalmat, úgy hogy begyógyítom a legfájdalmasabb élmények sebeinek emlékét azzal, hogy megváltoztatom az élmény iránt érzett érzelmeimet.
Becsülöm magam és az élet becsül engem. Szeretem magam amitől egyre több szeretet áramlik az életemben. Tisztelem magam mely magával hozza azt, hogy meghúzom a határaimat. Kedves vagyok amitől egyre több kedves ember jön az életembe. Biztonságban vagyok, hisz minden helyzetben megtart az életem, tudom, hogy soha nem veszhetek el. Bőségben vagyok, hisz éltető érzéseim sokasága túlcsordul bennem. Tudom, hogy külső világom azt tükrözi vissza, ami a lelkemben zajlik mélyen, ezért felelős vagyok azért amit gondolok, és érzek, megtanulom szabályozni őket, hogy ne ragadjanak el az érzelmek, hanem felfedezve erőmet, visszavegyem a hatalmat életem teremtése felett. Aminek hagyom, hogy elragadjon az a szeretet, hála, örömteliség, szerelem és boldogság lehet, melyhez fűzök még bőséget, megelégedettséget, reményt és hitet. Életem tökéletes, mindenem megvan ami szükséges, hisz a legnagyobb kincsem a szeretetem, mellyel a legtöbbet adom és viszont is azt érdemlem, a teremtőképességem, melyet feladatom megismernem, ébresztenem, hogy megírjam a legjobb tervem. Áldást hozzon mindenkinek az új energia, mely segíti újjászületésünket!

Ferenczi Anita