Szeretettel teli Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Sokunk számára hoz visszatekintést az év vége, egy nap, mely keretként zárja be a régit és kaput nyit az újra. Talán fogadalmakat teszünk, elhatározásokat, döntéseket hozunk, hogy mi vagy ki mellett, teljesen egyéni. Az én fogadalmam, a mára és a jövőre tekintve egyaránt, hogy mindig magam mellett hozok döntéseket, ha az érzéseim, gondolataim teremtenek, a szándékaim cselekvésre késztetnek, minden belőlem indul ki és végződik is bennem az a minimum, hogy én jól legyek. De ahhoz magam mellett kell döntenem, hogy a jólétem kiterjeszthessem másokra is, akik velem együtt rezegnek. Annak van helye az életemben, amit beengedek, nem vagyok áldozat minden az én élményem és az én felelősségem, hogy tanulhassam magamat.

Hozzon az új esztendő Nektek örömteliséget, őszinte kapcsolódásokat, mély megérintődéseket, megértő felismeréseket, bátorságot, hogy azt a csodát, amik vagytok kibontsátok, neveljétek, megéljétek teljes valóságában.

A hálára hangolva dobbanjon szívetek, és mindig kérjetek lehetőségeket tanulásra, növekedésre vagy éppen megbocsájtásra, elengedésre. Minden értetek van és rendelkezésetekre áll csak kérnetek kell a legjobb helyen!

Szeretettel teli Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Ferenczi Anita