LEHETŐSÉGEK SOKASÁGA

17. ELCSENDESEDÉS- Bizonytalanság, a lehetőségek sokasága…

A bizonytalanság érzésére, sokan félelemmel reagálunk, hiszen azt gondoljuk, ha eltűnik a kiszámíthatóság az életünkből akkor végünk. A mindent irányítani akaró elménk kontroll alatt tartja gondolatainkat, melyek meghatározzák érzéseinket és végül a tehetetlenség győz felettünk. Minden ismert eseményre, amit már átéltünk vagy közvetett ismeretként a felmenőinktől átvettünk van egy tudattalan válaszunk, amelyet automatikusan bedob az elme, hogy meg tudjon védeni minket és a legrövidebb idő alatt elmúljon a fenyegetettség érzése, mely leselkedik ránk. A biztos reakció, mely oly sokszor bevált ugyanarra az eseményre ugyanazzal a válasszal szolgál, tehát az ismétlés az, ami semerre sem visz tovább, megkönnyítve elhárítva a ” veszélyt ” ad egy megnyugtató megoldást, de abból nem születik új, ami megakadályozná, hogy ugyanazt ismételd, amit már többször eljátszottál. Ez nem változás, inkább cselekvésnek tűnő egy helyben toporgás, hisz ha minden marad a régiben, csak a kényelmetlenség lett elhessegetve, akkor az nem igazán szolgál új lehetőségekkel, amik mutatnának egy új irányt. A bizonytalanság, csak annak dermesztő, aki fél elengedni az irányítást és átadni magát valami nagyobbnak, akit szolgál és az a valaki ugyanúgy a szolgálatára vár. A bizonytalanságban, ha benne tudunk maradni akármilyen ordító is a félelem, a folyamat eredményeként megment minket az odaadás bátorságának élménye, mely engedi, hogy feltáruljanak olyan lehetőségek is amelyek eddig rejtve voltak a mögött a félelem mögött, mely fogva tartotta lehetőségeidet. De mi bátrak vagyunk és megnézzük a bizonytalanság természetét, megközelítjük, belemegyünk az érzésbe csak, hogy tudjuk, a mumus nem ellenség, hanem egy támogató érzés, melyben minden lehetőség benne van, arra vár, hogy kiválaszd azt amelyik a tiéd, számtalan válasz tárul fel, itt is jelen van életedben a bőség és a szabadság érzés.
Meglátjátok mikor megszelídül bennetek ez az élmény, már várni fogjátok, hogy mi bontakozik belőle, olyan amit nem is reméltél, nem is gondoltál, hogy szóba jöhet lehetőségként.
Várlak szeretettel, hogy átvedd a hatalmad életed felett és megengedj magad minden érzést, köztük ezt is, a biztonság talán a legnagyobb kísértés, mely mozdulatlanságban tart és nem hagyja, hogy elessél. Ennek most véget vetünk és szárnyalunk a bizonytalanság szelén, megérezve milyen amikor a biztonság csak egy lehetőség, semmi egyéb. A részvételi döntéseddel mérföldkőhöz érkezhetsz és lerakhatod régi szemléletedet, hitedet, hogy feltáruljon igaz életed.

A részvételi díj: 10 000 Ft


18:00-kor kezdünk egy bevezető előadással, beszélgetéssel, korábbi élmények beszámolóival. ( nem kötelező, csak aki szeretné megosztani, nem jár érte plusz pont 🙂 , segítjük vele a többieket)
19:00 órakor kb 1 órás meditáció, melyben megismerkedünk az érzéssel, mint lehetőséggel,
20:00-kor: az átéltek megbeszélése.
A megélések egyéniek, ami hozzájárul mindig az egészhez.
Az esemény online is elérhető!
Várlak Szeretettel!

 

Lemúriai utazás

16. ELCSENDESEDÉS – Ősi sebek gyógyítása

2020. AUGUSZTUS 7. (péntek) 18:00–21:00

CÍM: Győr, Szabadi utca 13/c

1. Lemúria: a szétválasztás története:

Volt egyszer egy ősi föld, az ártatlanság, nyugalom és béke földje, ahol lelkek fénylényként léteztek, és Isten szent szeretetében éltek. A szív birodalma egy másik térben létezett, mint a föld, de kapcsolódott vele, a fény és a szépség uralkodott ott, nevezhetjük paradicsomnak is oly makulátlan volt és szeretetteljes. Itt indult el a lélek magjának változása, mely folyamatok a két részre osztották a lelket, megszülve a dualitást, megosztva a férfi és női polaritást. A férfi energiaként született meg és vágy ébredt benne, hogy önmagát megismerje, felfedező lehessen, és megtapasztalhassa mi van jelen valósága mögött. Ebből indult el a szétválasztás kezdeti vágya.
A női esszencia teljes volt és boldog nem akarta a szétválást, nem érzett vágyat, hogy az ismert dolgok mögé pillantson.
A férfi energia a női ellenállásra egyre sürgetőbben érezte vágyát és az ego súgására, mely egyedüliségre ösztönözte a férfit, aki félve a nő akadályoztatásától még jobban a szétválásra törekedett. A nőiségben megszületett az elhagyatottság érzése, hogy a másik fél elhagyja és nem tudott parancsolni félelmének. Megszületett a nőiség egoista természete is, mely megvonta a férfitól szerető kisugárzását. A két félelem hatására a fizikai széthasadás is megkezdődött, melynek első jelére a rémület hatotta át őket. Már nem voltak biztosak benne, hogy az ismeretlen területet egymás nélkül képesek-e túlélni, amik további bizonytalanságokat szültek. A kínzó fájdalom hatása arra késztette őket, hogy elmozduljanak a létükben keletkező hasadéktól, melytől az tovább mélyült közöttük és bennük. Álltak a szakadék két oldalán bénultan nézve egymásra, mely pillantást áthatotta a hidegség és a megbánás érzése. Vállukon a félelmükkel fordítottak hátat egymásnak és ezzel a szétválasztással született meg a Földön a női és férfi princípium, két elkülönült félként és létrejött a hús-vér test, így már nem csak a tér, hanem a forma is elválasztotta őket egymástól.
A seb gyógyításához belépünk a történetbe, megérezzük mi bontakozik ki bensőnkben . Ami visszatart téged a szeretettől az tart vissza önmagadtól. A megéléssel gyógyírt kapunk mert a gyökeréig hatolunk, mindkét aspektus bennünk van, ezért két szempontból is átérezheted a történetet.
A fájdalom mögött mindig a felszabadulás az ami feloldozóként érkezik meg. Fontos tudnunk mi rejtőzik mélyen, mit görgetünk magunk előtt ősi sebeinket őrizve. Mindig van hova szintet lépni, a munka nem áll meg, a program által megértjük a tudattalan érzéseinket, amikről ez idáig nem is sejtettük honnan erednek. Mennyi minden elől elgördül az akadály a felismeréssel, melyre a megélés teszi fel az életre az ékezetet. Az elszakadás nem csak a férfi és női részeket érinti bennünk, hanem magától a forrástól való eltávolodásunk fájdalmai is élesen élnek bennünk. Elindultunk ebbe az életünkbe is bátor felfedezőként, s csak megérkezve éreztük át testünkön és lelkünkön a Földi lét ellentéteit, embereinek sokszínűségét, ami sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb, mint ahonnan érkeztünk és talán mindenkit felkészületlenül ért. Azt tudd, hogy te választottad az élményt, tapasztalni érkeztél, ebben segít minden érzés, és élmény, minden érted van ez az ami gördülékennyé teszi a jelenlét megismerését. Emlékezünk csak a tanulságág kedvéért, hogy megismerd mire van hatással a jelenedbe, életmintáidban még mindig ez a testi, lelki emlék. Igazán felszabadító folyamatra hívlak, mely előkészíti annak a társnak a megérkezését, akit még mindig elutasítasz magadban ellenségképként. Azoknak is javaslom, akik társukkal élnek, de szeretnék megérteni a nő és a férfi lét félelmeit, működését, ősi fogadalmait, hogy egymásra hangolódva megéljék a tökéletes egység élményt és az szexuális nász élményét, mely kreatív, támogató és felszabadító erőként emel a forrásenergia aranyló fényévé.

A részvételi díj: 10 000 Ft
Az esemény személyesen és online is elérhető lesz.

Várlak Szeretettel:

Ferenczi Anita

15. ELCSENDESEDÉS – ANYÁM GYÓGYÍTÓ, TANÍTÓ HAGYATÉKA

2020. július 10. (péntek) 18:00–21:00

Jó idő esetén szabad tér vagy Győr, Szabadi utca 13/c

Neked mi az a múltbeli dolog, amivel az élet továbbküld az utadon? Mik az életed áramlását akadályozó tudatalatti programok? Kivel azonosulsz? Ha egy gyermek magára veszi a szülő terhét, nem tudja megélni, hogy adnak neki és gondjai lesznek az elfogadással. Ha a gyermek gondoskodik a szülőről elsajátítja a túlvállalás mintáját. Ha folytatjuk a szülő alaptervét, melyben szenvedett leblokkoljuk a saját életenergia áramlásunkat és a szenvedés szemüvegén látjuk a sorsunkat. Ha bántanak a bántást nem adhatjuk vissza, haragot sem érezhetünk irántuk, mert így tanítottak és a belső agressziót, mely az igazságtalanságból fakadt, magunkat kezdjük el bántani, és a mérleg egyensúlyban marad, de ez nem harmónia! Csupán a felhalmozott energia kivezetése vagy visszavezetése jobb híján magunkba. A folyamat melyre invitállak benneteket megnyitja a szívünket, hogy az együttérzés fényében tekinthess anyukádra, ily módon feloldva a fájdalmat mely oly mélyen van már, hogy csak azt érzed bármilyen jók is a körülményeid, kapcsolataid, valami mélyen még mindig rág, hogy teljes szívvel élhessük az életünket. Amihez a legfontosabb, hogy rendezzük az anyánkkal való kapcsolatunkat, energetikai majd, ha úgy érzed fizikai szinten is. A szülői gondoskodás képessége korlátozott arra, amit ő is a szüleitől kapott és tovább adta nekünk mindazt, amit ő jónak hitt, meg sem kérdőjelezve, hisz alap igazságként rezeg benne, amit átörökít azt ő is túlélte, nekünk mi bajunk lehet tőle? Minden, amit anyánkban elutasítunk érzelem, jellemvonás, viselkedésminta az tovább él bennünk. Viszont, ha ezeket nem ismerjük el, akkor olyan barátokat, szerelmeket, munkatársakat vonzunk be az életünkbe, akik az elutasított viselkedésmintákkal szembesítenek bennünket. A testünkön fájdalom, feszülés és zsibbadás formájában van jelen az elutasítás, míg a szülőt, meg nem tapasztaljuk magunkban szeretetteljesen. Megkeressük azt a szeretetet, amit kisgyerekként éreztél iránta, megérezheted a folyamatban ő miért csinálta, mit érzett, mikor téged éppen elutasított, min ment keresztül, amiért nem volt érzelmileg elérhető a kívánságodra. Feloldjuk a blokkot, mely mindkettőtök szívét távol tartja és a valódi kapcsolat gátja. Leteheted a terhet, amit cipelsz, ami nem hozzád tartozik csak elvállaltad, hogy segítesz neki a teherbírásban.
Jó idő esetén szabadtéren szeretném az összejövetelünket megélni, ellenkező esetben marad az állandó helyünk: Szabadi utca 13/c
Várlak szeretettel, hogy képességed fejleszd, mellyel nyitottan a jelenben tudsz maradni és ne keljen a védelmi vonalad mögé folyton visszavonulni, kimaradva azon tapasztalásokból, mely igazán értékesek ahhoz, hogy felismerd életed akadályait és éltető minták legyenek vágyad alapjai.
Online is elérhető lesz az esemény!
A részvételi díj: 10 000 Ft
Üdvözlettel: ANCSA

14. ELCSENDESEDÉS – ÚJ ÉNÜNK, MINT BOLDOGSÁGUNK ALAPKÖVE

2020. június 26. (péntek) 18:00–21:00

Az eddigi lépéseink azt a célt szolgálták, hogy feltártuk személyiségünket, őszintén megvallottuk, megfigyeltük önmagunkat egy olyan helyen, ahol nincs ítélet, elvárás, csak feltétel nélküli elfogadás és szeretet. Fontos, hogy legyen egy ilyen hely az életünkbe, valamint egy olyan személy, aki értő tanúként van jelen. A jó hír az, hogy ebben a végtelen mezőben, ahol minden lehetséges, feltárulnak a valóság lehetőségek, a dolgod annyi, hogy megfigyeld, tudatosítsd és cselekedj. Eljött az ideje, hogy megteremtsük azt az eredetit leszedve a sallangjait, hogy megszülethessen az Isteni. Nagy munkán vagyunk túl, most már a finishben vagyunk a folyamatban. Most már be tudod azonosítani, mi az ami automatikus reakció benned, és mi az ami a tudatos szabad akaratod eredménye. Érzelmileg előlegezzük meg magunkat az új önmagunknak, egyfajta biztonsági hálót szövünk, az új jövőnk irányába, hogy amíg még bizonytalanok a lépteink meg tudjuk védeni sérülékeny lelkünket. Elkezdjük gyakorolni egyéniségünket, növünk bele új létünkbe, a lecsupaszítás után végre eltökélten. Mert mi lehet az mi naponta ébredésre sarkall, mint, hogy magadat minél jobban megismerd és a bátor önreflexió visz mindig előre, ahol nem a szégyen és a titok mellyel az út ki van kövezve, hanem szabadság szele sodor arra a helyre, ahol a tapasztalatok, ajándékként érkeznek, hogy emlékeztessenek erődre és a szeretetre, mely mindennek eredője!
A személyes valóságodat az alakítja, ahogy érzel, és gondolkodsz, valamint cselekszel. Ezt innentől már máshogy csinálod és egyszerre fogod megteremteni az új éned és az új valóságod!

Az esemény online is elérhető!
A részvétei díj: 10 000Ft
Várlak szeretettel!

ANCSA

13. ELCSENDESEDÉS – FELÜLKEREKEDÉS A KÜLVILÁGON

2020. június 12. (péntek) 16:00–19:00

Egy nehéz esemény tudja garantálni számunkra azokat a nehézségeket, amikre azért van szükségünk, hogy új emberré váljunk, hátrahagyva régi énünket. Minden “meghalás”, fájdalom, veszteség élménye magában hordozza az újjászületés, teljes megújulás lehetőségét. Ne csak akkor változzunk, amikor krízis vagy káosz van az életünkben, vagy egy betegséggel kell szembenézni. Amikor magad alá gyűrnek az események, akkor dönthetsz a változás mellett vagy túlélő üzemmódban sodródsz tovább a végtelenbe. Fejlesszük az önmegismerésre való képességünket, tudatosítjuk a tudatalattit. Megtapasztalásaink eredménye, bölcsességünk megélése, melyben érzelmi töltet nélkül, tárgyilagosan tudunk visszatekinteni a régmúlt eseményeire. Kilépünk a hétköznapok folyamából, visszatérünk a jelenbe, ahol a külvilág kizárásával éljük meg álmainkat, nem törődve azzal, hogy kinek mi a véleménye. Kizárva a múlt fájdalmait és a jövő félelmeit megtanulunk teremteni a jelenbe.
Folytatjuk a személyiségünk megismerését egyre részletesebben, hogy aztán elfelejthessük kik voltunk, hogy megteremthessük azt az embert, akire mindig is vágytunk legbelül.
Most is bátrak leszünk, felkészülve az elengedésre, mert minden mi már nem rezonál velünk az széthullik helyet csinálva, az új megéléseknek és énnek.
A részvételi díj: 10 000 Ft, mely magába foglalja a munkafüzetet, a témával kapcsolatos előadást, egy óra meditációt, és az azt követő beszélgetést.
Az esemény online is elérhető, a részvételi díj elutalásával küldöm az esemény linkjét, amelyen elérhető lesz.
Bővebb információt, üzenetben vagy az anita.ferenczi@index.hu email címen kérhetsz.
A tőlem megszokott alapossággal és szenvedéllyel várlak benneteket, hogy mi várható pénteken?

Biztosan kiderül, gyere el, hogy érezhesd, a szavak nem mondanak ehhez eleget.
Üdvözlettel:
Ferenczi Anita

12. ELCSENDESEDÉS – A SORSKÖNYV ÚJRAKÓDOLÁSA

2020. június 6. (szombat) 18:00–20:00

ONLINE WEBINÁR

Minden, ami életünkben történik, egy adott terv alapján működik vagy a szabad akaratunk által bármikor dönthetünk úgy, hogy másik mozifilmre veszünk jegyet? A sorsunk eleve elrendeltetett vagy mi teremtjük életünk tapasztalásait azzal, akik vagyunk? Vajon csak a jövőre van hatásunk vagy a múltunk is átíródik a jelenünk által? Te mit gondolsz erről? Életed mely területén vannak elakadások, amelyekre a megoldásaid csak átmenetiek voltak, aztán kezdődött minden elölről. Itt az idő, hogy a múlt feltárásával, családi mintáink megfigyelésével, hiedelmeink és szokásaink tudattalanságával, hogyan irányítják döntéseinket RÁNÉZZÜNK. Életünk folyama a családban kezdődik, ahol megszerezzük személyiségünk alapjait, mintákat kapunk, amelyeket megfigyelés által sajátítunk el, ami olyan mélyen beépül viselkedésünk alapjaiban, hogy velük eggyé válva azt hisszük, hogy azok vagyunk, akiknek megtanítottak minket lenni. Szükséges megvizsgálnunk a szülőkkel való kötődési mintáinkat, tőlük kapott értékrendszereket, mik azok, melyek időtállók és melyek, amiket már megérintett a változás szele. A tudatos élet feszegeti a családi kötelékeket, és engedi, hogy kérdezz és megtaláld magadban a feleletet. Új sorskönyvet írunk, melyben áthágjuk a kereteket, elkezdjük a könyv elején, ahol az előszóban feltárjuk, hogy mit hoztunk magunkkal, amiért ebbe a családba születtünk bele. Gyógyulunk, tanulunk, ismerkedünk önmagunkkal, az úttal mely idáig elvezetett, megnézzük mi az, amit cipelünk pedig már az elengedésre megérett. Tehát írunk egy új forgatókönyvet, melyben te vagy az író, ha felkészültél és engeded, hogy életed folyama új mederbe érkezhessen.
Kihasználjuk a tízmilliószoros nap és a Telihold energiáját, hogy virtuálisan, tollunkkal mi magunk írjuk meg a történetünket, melyben a mi vágyaink kerülnek az első helyre.
A folyamat megélése arra emlékeztet majd titeket, mikor kedvenc regényeteket olvastátok, s közben elképzeltétek, hogy mindez veletek történik meg. Életre kel kedvenc könyvetek, melynek minden oldala Rólatok szól, az alapján milyen élmény mellett döntesz. Olvassunk és tervezzünk együtt egy örömteli életet.
Várlak szeretettel!

A részvételi díj: 5000ft.
Csak online lesz elérhető a találkozó, az otthonodban , kényelmesen részesülhetsz benne a részvételi díj rendezése után, küldöm a részvételhez szükséges linket mellyel a zoomra csatlakozhatsz.

Ancsa

11. ELCSENDESEDÉS – SZEMÉLYISÉGÜNK, MINT ÖNAZONOSSÁGUNK CSAPDÁJA

2020. MÁJUS 29. (PÉNTEK) 16:00-20:00

GYŐR, SZABADI UTCA 13/C

Gondolkodtál már azon, hogy ki és milyen szeretnél lenni? Napunk kb. 90 százalékát a megszokás, a tudatlanság állapotában töltjük, túlélő üzemmódban. Ha nem vagyunk tudatában mit, gondolunk, teszünk, érzünk,  akkor a megszokás állapotában vagyunk, elveszítve a tudatunkat. Szükséges megtanulnunk elfelejteni magunkat, amit megtanítottak nekünk, amik által kialakult a személyiségünk. Egy új ént teremtünk, de ehhez le kell rombolni a régit. Függővé tudunk válni az érzelmeinktől, a körülményeinktől, mert megszoktuk, ismerjük, biztonságunkat látjuk benne. De minden érzelem mely a testen, testben elraktározódott a múltba húz vissza, hisz a test a tudatalatti, mindent megjegyez, eltárol és az ismert programjai alapján késztet minket reagálásra a környezet hatásaira. Történt már Veled olyan, hogy ha valami rosszul sült el az életedben és egyből magadat okoldat? Mit mutat ez a jelenben számodra? Bűntudatfüggővé váltál, amit olyan sokszor ismételtél, hogy személyiséged részévé vált és meghatározza létállapotodat, akadályozza, hogy jelen legyél. Az érzelem, egy múltbeli esemény végeredménye, eddigi tapasztalataid emléke amihez annyira hozzászoktál, hogy a múlt dicső pillanataiban keresel önigazolást a jelen problémáira. A múlt romjain nem lehet jelent és biztató jövőt építeni, ezért meg kell tanulnunk a belső környezetünket irányítani.
3 találkozó alkalmával szeretném megtanítani Nektek, hogyan kerekedj felül önmagadon, a környezeteden és az időn. Megfigyeljük, megismerjük valódi önmagunkat őszinte feltárással, szelíden közelítjük meg az érzéseinket, tulajdonságainkat és megvalljuk őket ott ahol feltétel nélkül szeretnek minket, nincs ítélkezés csak támogató jelenlét.
Mi történik egy egy találkozón?

-1 órás bevezető előadás után, meditáció következik, ahol megfigyelőként vagyunk jelen, ébren az érzéseinkre figyelünk, hisz az mutatja elrejtett berögződéseinket. Hogy változni tudjunk fontos hogy tudatában legyünk személyiségünk építőköveinek, nem elég a pozitív gondolkodás, felismerés, megértés, cselekvés szükséges. A meditációt követően gyakorlati útmutatóval egészítjük ki a folyamatot és megbeszéljük az élményeket. Közben természetesen tartunk szüneteket.
4 fő tud jelentkezni egy egy csoportba, ahol igazán támogató környezetben tárjuk fel önmagunkat és építjük fel azt az ént, aki mélyen belül már jelen van csak elrejtetted, mert mindig azért bántottak aki vagy!
Megtapasztalhatod, hogy milyen mikor a külvilág felé mutatott arcod kényszerűségéből kibújva milyen mikor az a sok energia felszabadul és az új teremtésébe tudod tenni megalkotva azt a valakit akiről gyerekkorodban álmodtál csak elfeledted egy időre, mert azt mondták, hogy azt nem szabad, az neked nem jár vagy azt te úgy sem tudod megcsinálni.
Az első találkozón a testtel foglalkozunk, mely a tudatalattink lenyomata, megnézzük az érzések hatásai mit és hol okoznak bennünk, mi azok az emlékek, melyek elrejtődtek testi érzésként és azóta is erőn felül igyekszünk elrejteni azokat, nehogy kiderüljön milyenek is vagyunk valójában. Minden,  amivel szembesülsz és nem a menekülést választod megszolgálja a bizalmadat és ha vállalod, hogy akár a fájdalom árán is, de elfelejted régi önmagad és a legjobb kifejeződése leszel önmagadnak.

A részvételi díj: 10 000 Ft, mely tartalmazza a hanganyagot, amit otthoni körülmények között a későbbiekben is használhatsz.
A jelentkezés az ott leszek megjelölésével válik érvényessé valamint egy messenger üzenettel, ami válasz az alábbi kérdésre:

Miért szeretnél részt venni az eseményen.
Köszönöm, hogy válaszolsz rá, nem vizsga csak érdekel mit váltott ki benned!
Aki ma bátor az a holnap hőse lesz. S kinek a hőse? Önmaga történetének, mert minden mi változásra késztet, olyan erőket mozgat meg benne, ami megérett a diadalra hisz a haladásra késztet meghaladva minden elképzelhetőt, lehetőséget adva a lehetetlenre.

10. ELCSENDESEDÉS – AZ ANYASEB GYÓGYÍTÁSA

2020. május 15. (péntek), 17:00–19:00
Győr , Szabadi utca 13/C

Az anyaseb az édesanyánktól hozott korlátozó hitrendszereink összessége, generációkon keresztül hordozzuk magunkban az anyai és apai ág generációs programjait, melyek a mi életünkben aktiválódnak. Ennek köszönhetően állandóan méricskéljük magunkat másokhoz, versengünk, saját sikerünk és boldogságunk útjában állunk, gyengék az én határaink, hibáztatjuk magunkat és függő kapcsolatokban érezzük “biztonságban” magunkat, folyton a hibáinkat keressük, és hogy szerethetőségünk el ne veszítsük mások igényei szerint élünk és cselekszünk. Nehezen tárjuk fel igényeinket és folyton keressük a helyünket és jogosultságainkat kapcsolati rendszerünkben. Hajlamosak vagyunk feláldozni magunkat és a vágyainkat, és saját utunkba állni, nehogy sikeresebbek legyünk nála. mert azzal esetleg bántanánk és emlékeztetnénk elszalasztott lehetőségeire, vagy személyes visszautasításnak venné. Innentől megkezdődik a megfelelés az érzelmi túlélés érdekében. Ha tudat alatt félünk ellentmondani az anyánknak nem tudjuk kiteljesíteni magunkat, szeretnénk az árulást, irigységet, haragot elkerülni, ami benne keletkezik az ellentmondásunkra. Az anyák akkor nem adják tovább az anyasebet, ha saját veszteségeiket, traumáikat meggyászolták és nem a gyereket tekintik az érzelmi támogatás, és önigazolás forrásának.
Nőkre jellemző, hogy magányos lányként nőttek fel, áldozat szerep, mely a szeretet hiányából fakad, folyamatosan vágynak anyjuk szeretetére és idejére amit nem kaptak meg. Dühösség az anyával szemben, melynek megélése nyíltan tilos. Nem tudnak nőként működni a kapcsolataikban.
Férfiaknál önbizalomhiány, nem tudják hogyan tudnak megfelelni a nőnek, a megfelelés által leadják igényeiket. Bezárják magukat, és sokszor azt bántják, akit igazán szeretnek. Gyermetegek maradnak erőszakossá vagy durván védekezővé válnak.
Megnézzük a történetet minden oldalról, feltárjuk, az anyában mi zajlott, akkor mikor gyermekek voltunk. Miért csak azt tudta visszatükrözni, amit éppen kaptunk Tőle. Fontos, hogy az ő szemszögéből is lássuk a folyamatot a megértéshez, és megbocsájtáshoz. Igazán gyógyító, tisztázó folyamattal készülünk Nektek, akit megérintett várom szeretettel! Talán a legfontosabb mintánk mely már az örömteliség dimenziójába léphet, ha megengeded a hegesedését és gyógyulását sebednek!

A részvételi díj: 5000 Ft
Örömteli napokat Nektek!

Ancsa

9. SZABADTÉRI ELCSENDESEDÉS

Szabadtéri elcsendesedés, hogy felfrissítsük a testet, lelket, szellemet a természet elemeivel támogatva, spontán összejövetel, sok minden van bennem, addigra letisztul mi az, ami meg akar mutatkozni nekünk. Amit érzek mélyről jövő felismerések lesznek, amiket már az újhold előkészített. Meglepetés találkozó, mely új önmagad előszobája lesz.
14:00 -kor találkozunk szombaton, április 25-én, a helyszínt üzenetben jelölöm meg Nektek. Aki szeretne jönni, kérem üzenetben jelezze szándékát.

  A részvétel díja 3000 Ft.
Korlátozott számban tudunk csak jelen lenni.

Várlak szeretettel, ha a szenvedélyem megérintett, szerető ölelésem küldöm Nektek!
Örömteli napot mindenkinek!
Ancsa

Kapcsolati rendszereink

8. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2020. FEBRUÁR 14. (péntek) 18:00- 20:00

Helyszín: Győr, Szabadi utca 13/C

Még mindig a kötődési mintázatok lesznek a fókuszban, nagyobb hangsúlyú, mint gondoltam elsőre mikor elkezdett foglalkoztatni a téma. Szükséges feltárnunk újra és újra hisz minden alkalommal egy új szinten mutatkozik meg, kiegészítjük most azzal is, hogy a szülőkkel való kapcsolatodnak mik az alapjai, miért tart ott ahol van éppen, milyen ráhatások, befolyásoló tényezők alakították, hogy ilyen legyen. Valamint megvizsgáljuk azt is, hogy gyerekként hogyan hatott rád a kortársak jelenléte, velük, milyen volt a kötődésed és azok a minták hogyan hatnak rád a jelenben. Feltárulnak a kapcsolatrendszered alapjai, melyek befolyásolják mindennapjaid, amit tudattalanul követsz meg sem kérdőjelezed, hogy az jó-e neked, csak sodródsz benne, hisz ez volt amire életed idáig építetted. Na, de időtálló még ez, tényleg támogatja az életed, vagy hoztad, kaptad és viszed tovább öntudatlanul, mert azt hiszed, hogy ez a helyes. Megnézzük neked mi a támogató kötődés és abban Te hogy érzed magad, milyen érzéseidet ébreszti fel, melyek csak szunnyadnak benned ébredésre várva. Igazán felszabadító folyamattal várlak, hisz ha tudod milyen kötődésben működsz jól, mi az amiben szárnyalhatsz és szabad vagy tudatosan fogod majd keresni azt és már tudatosan alakíthatod a jövőben magadban, magadnak, de ahhoz tudnod kell mire van szükséged, hogy jól érezd magad a kapcsolataidban. Kapcsolataink tükrözik a magunkhoz való viszonyunkat, szükségünk van rájuk, tanítanak minket, szolgálnak vagy éppen változásra késztetnek minket szorításukkal. Addig is figyeld magad a kapcsolataidban, az érzéseidet figyeld, kivel hogy érzed magad, és mit tennél legszívesebben ha a szabad akaratodra hagyatkozhatnál?

A részvételi díj: 5000 Ft
Várlak szeretettel, rendbe tesszük a kapcsolati alapjaidat!
Üdvözlettel:
Ferenczi Anita


Öröm

7. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2020. JANUÁR 31. (péntek) 18:00- 20:00

Helyszín: Győr, Szabadi utca 13/C

Elérkeztünk a 7.alkalomhoz, már valamennyi csakrán védőháló van, az Isteni vagy szellemtest kerül fókuszba, biztonságban érezzük már magunkat auratestünkben. Amit beépítünk a valódi örömérzés, mely egy derűs állapot, amiben jó érzés alkotni, áthatja a lényünket, igazi teremtőerő, segíti vágyaink megvalósulását. gazdagítja érzelmi világunkat, megemelkedett állapotba emel és tart. Szabadság, kötelékmentesség, és életerő. Az öröm bizonyosság, csendes meggyőződés, hogy minden rendben lesz és rendben van, hogy életünk vezetve van, egy elhatározás, hogy mindig magad mellett döntesz és egy nagyobbat szolgálsz. Az öröm szerelem önmagamba és az életembe, függetlenedés, énerő fokozás, erősebb énérzés. A személyes terünkön belül erőteljesebb önkifejezés, magabiztosság. Az elme lecsendesítésére is tökéletes eszköz számunkra. Sokunk családjában tiltott volt az öröm, mert zavartunk vele másokat, mert ők szenvedtek és nehezen adták át magukat a vidámságnak. A megfelelés része volt, hogy ne idegesítsd apádat a hangos nevetéseddel, jókedveddel. Vagy hányszor hallottuk azt a bizonyos bugyuta mondatot miközben jól éreztük magunkat: Ennek sírás lesz a vége! Megtanultuk azt, hogy ha valami örömteli és felhőtlenül megéljük annak mindig rossz vége lesz, az örömöt mindig szomorúság követ. De nem a valódi öröm érzést, ahhoz csak mi kellünk, mi generáljuk magunkban, vagy úgy is mondhatnám átengedjük magunkon, megengedjük magunknak. Most már lehet! Megnézzük közelebbről a reménytelenség érzését, mely gyerekkorban szerzett sérülés. A lila színnel fokozhatjuk a működését, átélhetjük titokzatosságát, misztikumát, segítve a gondolati rendeződést.

A helyek száma korlátozott, “ott leszek ” reagálással tudjátok jelezni a részvételeteket, melynek időtartama 2 óra

Díj: 5000  Ft
Örömteli Napokat Kívánok Nektek!

Várlak szeretettel : Anita


Erő

6. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2020. JANUÁR 17. (péntek) 18:00- 20:00

Helyszín: Győr, Kazinczy utca 3-5. 2. emelet

Folytatjuk, amit a tavalyi évben elkezdtünk és megéltünk. Voltak feszültségek, testi tünetek, oldások mindenki számára. Nagyon ügyesek és kitartóak vagytok, ami meglátjátok csak a javatokra válik. Nagyon köszönöm a bizalmatokat, idén is szeretnék rászolgálni, úgyhogy folytassuk az Erővel, mely bennünk lakozik, amivel változást tudunk elérni, tartást, és magabiztosságot ad. Testi, lelki, szellemi irányított energiaáramlás, mely szabályozható, érték, folyamatosan hatni szeretne, az az erő, mely a belsőd,  egy a mindenséggel, melyből meríthetsz és ha kapcsolatban állsz vele magadénak érezheted, hiszen támogató erő. Lelki tehetség, mely által valami megvalósul, a küldetésed teljesítéséhez szükséges életerő. A sikere vár, ha az erőket egyensúlyban tartod. A fény megjelenésekor ott az árnyék is. Az erő önfegyelemre, önkritikára nevel, arra a területre hat, amelyre fordítod a tekinteted, az élet alapvető feltétele, a férfiaknál a küzdelem, harc, kitartás, bátorság serkentője, nőknél a lágyság, kisugárzás, álomnő, kacérság megélésének támogatója.
Elkezdődik a lombfakasztás folyamata, erősítjük az intuitív képességünket, segíti az elmélyülést, gondolati és megmagyarázhatatlan félelmek rendeződését, spirituális érzékenységünket erősítjük az ébredésével. Az elszigeteltség élményét, mintáját közelítjük meg és oldjuk fel mélytudati szinten.
Kérlek Benneteket, hogy önmagtokra és másokra való tekintettel teljes csendben vegyetek részt a találkozón, a visszajelzések alapján nagyon zavaró a folyamat alatti mocorgás, egyénileg éli meg mindenki, egyéni érzékenységgel, ziziben nem lehet koncentrálni.

Megértéseteket köszönöm!

A találkozó díja: 5000Ft
Várlak Benneteket a megszokott időben és helyen sok- sok újdonsággal is.
Pénteken találkozunk, örömteli hetet kívánok Nektek!

Anita


HATALOM

5. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2019. DECEMBER 20. (péntek) 18:00- 20:00

Helyszín: Győr, Kazinczy utca 3-5. 2. emelet

Meghatározó erővel zárjuk az évet, egy képességgel, mely létrehozott minket és beprogramozott élettervünkre és azóta is szüntelenül jelez, merre menj, mit tegyél, hogy önmagad tudj lenni. Kisgyerekként igazságban élünk, nem félünk a jövőtől, nem szégyelljük magunkat a múlt miatt, a jelen pillanata köti le a figyelmünket. Aztán a család és a számunkra fontos emberek visszajelzésére kialakult hiedelmeink alapján megtanuljuk büntetni és jutalmazni magunkat. Kutatjuk a szabadság, boldogság, szeretet, szépség csíráját magunkban és a világban, keressük az igazságot, mígnem egyre kevésbé tudunk megfelelni a magunk által kifejlesztett tökéletes képnek, amit azért hoztunk létre, mert féltünk, attól, hogy nem felelünk meg, féltünk a büntetéstől, vagy a jutalom elmaradásától, és arra törekedtünk, hogy mások kedvében járjunk.
A hatalom egy képesség, hogy szándékaimat felvállaljam, úgy, hogy nem akarom senkivel elfogadtatni vagy ráerőltetni magam. Lehetőség a megengedésre, hogy átadom az irányítást a nagyobb vezetésnek, a Teremtésnek, amivel kapcsolódom és vállalom a folyamatos tanulást. A saját életem és energiám feletti hatalom, aktív, éber, jelenlét, összefüggések felfedezése, megértések, önmagam büszke vállalása, békében és harmóniában lenni magammal. Nyugalom, béke, gondolati rendezés. A hatalom egy eszköz, ami leoldja a korlátokat, kijelöli az utat, lehetőségeket teremt és mutatja hasznosulásod irányát. Megtanít figyelni a test jelzéseire. Döntő, és irányító erő, mely az élet haladását irányítja és segíti a felelősségvállalást a tetteinkért, döntéseinkért. Hatóerő, mely természeti, szellemi, lelki és anyagi jelenségben működik.
Neked mit jelent a hatalom szó, milyen érzéseket ébreszt benned, mit tanultál róla, és hol van helye az életben. Ezt vizsgáljuk meg és tesszük rendbe, a hiedelmeidet, ellenérzéseidet vizsgáljuk meg, egy egészen más megvilágításba helyeződik a szó és ereje ezen szinten. Nem elnyomás, és uralom kapcsolódik hozzá, hanem bizalom és a támogatottság érzésével párosulva áll szolgálatodba, egy egészen más aspektusban, hogy támogatottból támogatóvá válhass!

A részvételi díj: 3000ft.

Várlak szeretettel, hogy méltón zárjuk az évet egy teremtőerő beépítésével!

Üdvözlettel:

Anita


HARMÓNIA

4. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2019. DECEMBER 6. (péntek) 18:00- 20:00

Helyszín: Győr, Kazinczy utca 3-5. 2. emelet

Harmónia, mint éltető erő lesz a témánk.  Az ember lelke egész, megtalálható benne a női és férfi jelleg egyaránt. Tanuljuk a kapcsolatot a női és férfi énünkkel. Harmónia akkor van, ha egyensúly van a két erő között, ugyan is mindkét részünk gazdagít minket. Női részünk az odaadás, érzékenység, megértés, férfi részünk hoz döntéseket, cselekszik, támogat és erőt ad. Az vagy, aki a lelkedben vagy, meg kell adnod magad az érzéseidnek. Kapcsolati szálakat vizsgáljuk, kapcsolódási minták, mindkét fél számára nyereséges együttműködés a cél. Figyelemtér vizsgálata, mire figyel a nő és mire a férfi. Magadra kell megtanulnod figyelni, aztán másokra, nem fordítva, ebben is vannak torz mintáink, önbüntető programjaink, téveszméink. Egyéni létezés fontossága, kiegyensúlyozottsága, az egyénre jellemző testi, lelki, szellemi állapot egyensúlya. A harmónia megtalálása magunkban az egészség záloga. A létezés teljes összhangja, mikor a környezetünkkel ellentétek nélküli viszonyban állunk, melynek feltétele az erők egymásnak feszülése és az ezáltal keletkezett feszültség rendezésének folyamatában szerzett tanulságok felismerése, melyek mindig a kiegyenlítődésre törekednek. A harmóniában élő ember szellemileg gazdag, bölcs, ragyog és minta mindenki számára a puszta jelenlétével, árad belőle az önazonosság ereje, sugárzik lénye magára vonva az érdeklődő tekinteteket.
Benned is létrehozzuk ezt csak csinálnod kell neki végre helyet, ledöntjük az elme programjait, melyek falakat emeltek szabadságunknak, lemondunk, elengedünk, aztán megengedjük, hogy legyen- erre invitállak Téged!

Várlak szeretettel, engedd meg magadnak, aminek az ideje elérkezett, áldásos folyamat, amibe belehelyezlek, csak nyereséged lehet belőle, mert biztosan gazdagít minden énrész téged, amit felismersz és megszelidítesz!

A részvételi díj: 3000Ft

Ferenczi Anita


SZERETET

3. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

NOVEMBER 22. (péntek) 18:00–20:00

Helyszín: Győr, Kazinczy utca 3-5. 2. emelet

A témánk, ami köré építjük az estét : a Szeretet. A szeretetet nem kell kiérdemelni, nem kell valakivé válnod, hogy megkaphasd. A szeretet az van, ez a lényegünk, hiszen Te magad vagy az. A függőségek a szeretet, az Isteni szeretet iránti vágyadat mutatják. A sérült gyermek ott belül elfogadásra vágyik. Az önszeretet egy ígéret, hogy akkor is kitartasz magad mellett, amikor mindenki más nem, ítélkezés és elutasítás nélkül fordulsz magad felé. Ha magadat szereted, így fogsz érezni mások iránt is. A legfontosabb, TE hogyan érzel magad iránt. A szeretet az egyetemes életerő energiája amiből vagyunk, eszközévé válhatsz, ha hű vagy önmagadhoz. Mindenkit megérinthetsz vele, akivel kapcsolatba kerülsz. A feltétel nélküli szeretetet először önmagad iránt kell érezned, ezen fogunk dolgozni. Fontos a lelkünk táplálása, igényeink feltárása, kielégítése. Feltárjuk a korlátozó hiedelmeket és mintákat amelyeket magaddal cipelsz, hogy végre letehesd a terhet és felszabadulhass a vállalás alól. A szeretet nem ítélkezik, elfogad, enged és benned él. A lélek él és ki akarja fejezni magát, folyamatosan erre törekszik, megnyitjuk az utat számára.
Igazán lélekemelő folyamattal várlak benneteket, melyben átíródik minden, amit a szeretetről eddig hittél, vagy éreztél.
Nagyon várom, hogy megmutatkozzon Neked is.
Az este részvételi díja: 3000ft
Mélytudati munkában fedezzük fel és éljük meg a szeretetet, egy egészen más aspektusát tárja fel nekünk a folyamatban.
Itt a helyed, ha a szeretet szó megérintette a lelked, hogy megtanuld Te hogy szeretsz és neked mi a szeretet nyelved .
Várlak szeretettel!

Ferenczi Anita


2. ELCSENDESEDÉSRE VÁRLAK SZERETETTEL

2019. NOVEMBER 8. ( péntek) 18:00-20:00

Helyszín: Győr, Kazinczy utca 3-5. 2. emelet

A biztonság férfi energia, melynek az alapjait az apa építi be az életünkbe, támasz, tartó szerkezet a nő és a gyermek számára egyaránt. Stabilitást adó erő, mely tudással, bölcsességgel ajándékoz meg. Ha kötődés a szülővel biztonságos, akkor a gyermek el tud távolodni, hogy felfedezze a világot, meg tud nyílni az érzései előtt, meg tudja élni a fájdalmait, elengedheti a szomorúságát. Az apával való korai mintázatok, mint a büszkesége irántad, hogy mutat a világnak az bíztatólag hat rád, hogy te is bátran mutathatod magad- Ilyen vagyok- Apa szeme fénye. Ha sokszor átölelt féltőn a szeretetével, akkor azt az alapot kaptad, hogy a világ is körbeölel téged. Persze ez nem minden esetben történik így, sajnos egyre torzultabbak ezek a minták, melyek réseket hagynak a gyermek védelmi rendszerén, mely befolyásolhatóságban, bizonytalanságban, gyenge én határokban, motiváció hiányában, alacsony önértékelésben, beletörődésben nyilvánul meg,
A biztonság bennünk van, egy mély bizonyosság, és elfogadás érzésében, mely abból ered, hogy vezetve vagy egy nagyobb által. A bennünk levő egyensúly, tartó oszlop,amit csak felépíteni lehet, megvásárolni nem. Ha tárgyakkal akarod megteremteni félelemben fogsz élni, mert nélkülük védtelennek fogod érezni magad.
Megerősítve a férfi oldalunkat felelősségteljes döntéseket tudunk hozni, önmagad támogatójává válsz és mindig bátran cselekszel miután meghatároztad az irányt. Ezen fogunk dolgozni .
A bevezető előadás után, mélytudati munkában építjük vissza az élet alapját adó biztonságot magunkba, átkódoljuk a kapott mintákat, hogy teljes életet élhessünk, ne legyünk kitéve az elvárások sodrásának, megélve értékességünket, mely által új vágyak szökkenjenek szárba.
Bármit hittél és gondoltál magadról idáig az most új utakat akar törni magának, nincs több idő a halogatásra, felébresszük tenni akarásodat, kíváncsiságodat, tudásszomjadat és az élet iránti elkötelezettségedet.
A részvételi díj: 3000ft.
Amire szükséged lesz az elszántságod magad mellett, és az engedékenységed, hogy bármi jön az szolgál téged.
Várlak Szeretettel!

Ferenczi Anita


1. BIZALOM- az első lépés

2019. OKTÓBER 25. 18:00

Helyszín: Győr, Kazinczy u. 3-5. 2. emelet

Várlak szeretettel!

Gyerekkori vágyaink kihajtva mutatják a jelenlegi valóságunkat. Alapok, melyekre az élet épül, melyek segítségével, felelősséget tudunk vállalni az életünkért , a döntéseinkért. Visszanyerjük önbizalmunkat, önbecsülésünket, büszkén vállaljuk magunkat:-Vagyok aki vagyok, vállalom-! A feladatra, megtapasztalásokra, amiért itt vagyunk a legtökéletesebb. Akkor lehetünk boldogok, ha emlékezünk arra a valakire, aki ide érkezett és aki még az eredeti tervvel rendelkezett. Az emlékezés elhozza a boldogságot, szabadságot, kiteljesedést, az erők támogatásával támogatók lehetünk önmagunk és mások számára. A bizalommal kezdünk október 25.-én 18 órakor!

Az élet egyik legfontosabb alapját állítjuk szolgálatunkba.

 Ferenczi Anita