Az  Otthonában, megszokott környezetében részesülhet a megújító kezelésekben. 

Szolgáltatásaink úgy kerültek kialakításra, hogy teljes mértékben szolgálják a megrendelőink igényeit. Az újdonságunk, ami még elérhetőbbé és kényelmesebbé teszi a masszázs élményét az az, hogy házhoz rendelheti masszőrét A HÉT MINDEN NAPJÁN.

Nem szükséges fáradtan, munka után még plusz időt szánni az utazásra,  parkolóhely kereséssel bajlódni, kitenni magát a forgalom feszültségének, otthonában kényelmesen töltődhet, amikor úgy érzi, hogy kicsit lazítana és testét- lelkét átadná a gondoskodó, segítő szakemberek kezébe.

 

Szolgáltatásaink a hét minden napján 9:00- 20:00 óra között érhetők el. Nem kell mást tennie , mint telefonon egyeztetnie és a vonal végén várja az ön időpontja, mely illeszkedik életébe.  


Alkalmakra is rendelkezésre állunk: 

-születésnap,

-házassági évforduló,

-otthoni rendezvények,

-hétvégi összejövetelek színesebbé tételéhez, igazán remek ajándék lehet vendégeinek.

Lepje meg párját akár egy páros masszázzsal, kellemes zenével és illatokkal fűszerezve.


Megrendelés és időpont egyeztetés:

+36 70 611 5600

Házhoz rendelhető masszázsfajták:

Nyirokmasszázs


Talpmasszázs


Gerinckezelő masszázs


MeridiánmasszázsAjándékozzon masszázst szeretteinek

Lepje meg családtagjait, szeretteit, barátait, kollégáit egy masszázzsal, mely mindenkinek testi, lelki feltöltődést ad, és betegségek esetén gyógyító hatású is lehet. 

Az élmény a legjobb ajándék, melynek emlékét magunkkal vihetjük borongósabb napokra. Az utalvány beváltható bármelyik masszázsra, kérje kollégánk segítségét a könnyebb eligazodásban, bármilyen alkalomra adható nem csak ünnepnapokra, vásárlási szándékával keressen minket telefonon és email-ben!

FERENCZI ANITA

+36 70 611 5600

anita.ferenczi@index.hu

Bejelentkezés :  9:00-20:00 óra között