Teljes testmasszázs, amely hatékony méregtelenítés az egész test számára, a nyirok keringés aktiválásával beindul a test természetes méregtelenítő folyamata.

Ennek hatására erősödik az immunrendszer és végre kitisztul a hormonháztartás, szebb lesz a bőr (eltűnik a narancsbőr), de segít alvászavaroknál, hajhulláson és a lelki problémák kezelésében is. Emellett nem elhanyagolható az energetizáló szerepe sem.

Kezelés időtartama: 60- 90 perc

Ár: 12 000 Ft


Talpaid mesélnek rólad. A talpreflexpontos masszázs erősíti az öngyógyító folyamatokat, harmonizálja a szervezet működését. A szervek kivetülései megtalálhatóak a talpon és egy tükörként szolgálnak illetve a reflexzónák jelzései utalhatnak a szervek elváltozásaira és betegségeire is.

A reflexpontok megfelelő masszírozásával a szervekben való elváltozások megszüntethetők vagy jelentős javulások érhetőek el vele, különböző betegségek esetén is.

Kezelés időtartama: 60 perc

Ár : 8 000 Ft


Kezelés időtartama: 60-90 perc

Ár: 10 000 Ft


Lassú mélyreható kezelés a meridiánok (energiavonalak) mentén, ami serkenti mind az izom , mind a nyirokrendszert. A szervek, szervrendszerek működését regenerálja. A masszázs az egész testet kényezteti, ahol az energiákkal dolgozom.

 

Kezelés időtartama: 60-90 perc

Ár: 16 000 Ft