Üdvözöllek, Ferenczi Anita vagyok.

Tanulmányaim alapját az egészségügyben szereztem, 20 év gyakorlata áll mögöttem (sebészet, onkológia, szociális szféra). Természetgyógyászként elsajátítottam masszázstechnikákat, energia kezelést. Elmélyültem a gyógypedagógiában, és gyermek pszichológiában. A meditációk és önmunkám eljuttatott az éleslátás készségéhez, ami lehetővé teszi , hogy kifinomultan érzékeljem a felém közvetített energiákat. Tréningek, előadások sokaságai állnak mögöttem, melyek felébresztették bennem a vágyat, hogy megkeressem a saját hangom.

A pszichénk mély és fájdalmas élményei a tudatalattinkba elrejtett emlékek, melyek árnyékban vannak. A gyerekkoromban megélt elnyomás, gyerekbántalmazás (fizikai, mentális), hazugságok, sérülések (elutasítás, elhagyás, árulás), megszégyenítések, és erőszak ellenére mégis életben maradtam és váltam a Megfigyelés és Emlékezés szakértőjévé.

Biztos többet jelent számodra az én segítségem, aki gyerekként megtapasztalta mindezt. Ami segített benne, hogy emlékeztem rá, hogy valójában ki vagyok, és hogy az események nem tehetnek kárt bennem csak külsőleg,  a lelkem, szellemem sérthetetlen egy kívülálló számára. Inspirál az igazság megmutatásának vágya. Ki lehet gyógyulni a traumából, ha magad mellett döntesz, és életed teremtőjévé tudsz válni ismét, mert nem vagyunk múltunk rabjai. Képesek vagyunk önmagunk és mások szeretetére, le tudunk válni a szülőkről. Ebben segít a családminta építés. Szenvedés vagy öröm? Csak rajtad áll!

Ferenczi Anita

Különös módon érzékelem az embereket. Érzésekre, gondolatokra, szándékokra reagálok önkéntelenül. Életutam során számtalan elakadásomra találtam megoldást, melyek gyökerét kivétel nélkül a gyerekkorban találtam meg. A megéléseim, feltárásaim által kialakult átfogó módszeremmel, melynek alapjait tapasztalatai és tanulmányi utamon szereztem kiegészítettem gyakorlatias elemekkel is, így egyre több embernek tudok a hasznára lenni.


Rólam mondák